КЛУБ ЧЛАНОВИ КЛУБА МЕДИЈА ЦЕНТАР КОНТАКТ НАСЛОВНА О клубу

Клуб превредника Горњи Милановац је удружење које има за циљ унапређење и развој различитих привредних грана индустрије, трговине, услуга, банкарства, саобраћаја, делатности осигуравајућих и других друштава, које имају седиште на територији Општине Горњи Милановац, а тиме и даљи развој Општине Горњи Милановац.

Наше јединство чини јако језгро горњомилановачке привреде која успешно послује на територији Општине Горњи Милановац и Србије.

ОПШИРНИЈЕ Значај

Горњомилановачка привреда проглашена је од стране Привредне коморе за највећег извознка Моравичког округа, а високо је позиционирана на привредној мапи читаве Србије.

Клуб привредника доприноси неговању добрих пословних обичаја и пословних морала.

Координирају се међусобне активности ради договора о питањима од заједничког пословног интереса.

ЛИСТА ЧЛАНОВА Корисни линкови Контакт

Клуб Приврдника Горњи Милановац

Вука Караџића 1А

32300 Горњи Милановац

Република Србија


E-mail: privrednik.gm@gmail.com

http://www.klubprivrednika.org  


Tel:  +381 (0) 32 725 994  

+381 (0) 32 711 555

НАРОДНА СКУПШТИНА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА ОПШТИНА ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ НАЦИОНАЛНА АЛИЈАНСА ЗА ЛОКАЛНИ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ - NALED © 2016 КЛУБ ПРИВРЕДНИКА ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ - All Rights Reserved - Дизајн и развој  Planeta računari КЛУБ ПРИВРЕДНИКА ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ КЛУБ ПРИВРЕДНИКА ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ SRB СРБ

Правилник о превнтивним мерама

Правилник за безбедан и здрав рад за спречавање појаве и ширења епидемије заразне болести, које је донело Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, а примењује се од 11.07.2020.год.


 

forum2017.pdf